"Thats Amore"

Nu är jag hemma igen efter att ha jobbat fredag natten och sen åkt till Göteborg på lördags morgonen. 

Så härligt har vi haft det , jag o Freddie. Barnlediga och inga måste what so ever! För första gången på länge gick vi hand i hand och pratade som aldrig förr. Vanligt vis med 2 barn med oss, så är det mycket tjat o liv i luckan heeeela tiden. Nu var det så lungt, även fast vi hade flera 100 människor omkring oss. För oss fanns det bara vi två.

Även att det var en påstott bomb-hot riktat mot 5:an huset så försökte jag att slappna av. Efter att jag skickat farväl sms till några av mina närmsta vänner ;) Lördagen ägnade vi oss åt att middagsvila , skåla med champagne o äta choklad som hotellet bjöd på.



Efter det hade vi fri tillgång till solariet som vi utnytjade. En dusch och sen var vi klara för avfärd mot Gbg city. Lite Fönstershopping och sen hamnade vi på en biljardhall där vi tog en öl/cider. Sen fortsatte vi på en lååång promenad tills vi till sist hittade en resturang som föll mej i smaken "Thats Amore" Passade namn för vår mini semester! :) Det var en itajlensk resturang med underbart god mat.

Efter det tog vi en taxi tillbaka till hotellet. Vi hängde av oss ytterkläderna och åkte upp till Gothias bar "Heaven 23" Satt där nån timme sen blev det mys på hotellrummet med mer champagne & choklad ;)



Idag Söndag avnjöt vi en underbar hotellfrukost, vi blev så mätta. Så skulle jag kunna ha det varje morgon!

Efter utcheckning blev det shopping för hela slanten :) Sen for vi raka vägen hem till våra barn som vi vid den tiden saknade så mycket! Tack snälla Sanna & Gustav för barnvakten, de var såå nöjda :)



Har ni märkt att jag har bilder i inlägget? ;) Jag fick en för tidig julklapp av Freddie i fredags, en Nikon D90. Ingen är gladare än jag! Wiiie..  Vad som händer med min gamla är oklart. Troligtvis säljer jag den efter den är tillbaka från lagningen.

Dags för lite soff-häng innan läggning! Ciao ♥