Onsdag

Idag har vi haft en kanon dag jag & min son. Efter att ha lämnat en glad tjej på dagis vid 9 gick vi hem. Milton somnade gott i vagnen o sov ända till 10:30. Jag hann med att tvätta 2 maskiner tvätt och dricka kaffe i lugn o ro. Efter det mötte vi upp Sandra & Hugo och gav oss ner mot stan. besökte Lindex & godis affären, sen var det lunch dags för pojkarna så vi gick till Thimons och tog oss en kaffe /the samtidigt som vi matade barnen.

Sen tog vi en promenad & gick på konsum & Netto för att de små skulle sova en stund innan Babycafét, men det vara bara Milton som var med på den ideen :)

Lika trevligt på Cafét idag som alltid & påsk knytisen blev kanon, bra med fikabröd fanns det. Kul att se alla barnen igen och vad de vuxit till sej. Nu var det 4 veckorsen jag var sist och det händer det mycket på. Nästa vecka är det stängt igen , tråkigt. Men kanske får till en träff ändå.

Emilia följde med farmor efter dagis och var där hela eftermiddagen till läggning. Emilias kusin hade påskfirande på skolan som de åkte och tittade på. En glad tjej fick jag hem vid 19:30 som informerade mej om påskens alla dagar och vad de heter.

Nu tittar jag på Arga snickaren, jisses vad endel folk gör bort sej i renoveringar. Varför ger sej på saker man inte klara ut ? Det finns folk till renovering & tillbygge, kanske bättre att uppsöka hjälp än att få ett renoveringsprojekt på 10 år.. Så känner vi här hemma iaf. Vi har projekt altan att se fram emot i sommar, och från början skulle vi ha en del inglasad och sen ett soldäck. Ritningar och bygglov är klart. Men nu lutar det mer åt att vi gör ett stort däck och väntar eller struntar i att glasa in en del. Det tar tid och kostar pengar, tiden är jag rädd om nu då vi har så lite familjeliv tillsammans och att göra hela bygget skulle ta hela om inte mer än freddies 4-5 veckor semester.

Så prioriterar jag, och vi har sol från ca 12-21 på altanen nu tänk då vilken värme vi skulle få i den inglasade delen. Undrar om man ens kan vistas i det de varmaste dagarna ?

Imorgon är det tordag , och jag ska köpa mer tulpaner & påskliljor. Samt köpa barnens påskägg & fylla upp. Milton får en leksak i sitt och Emilia godis & nått smycke eller annat kul.