Fredag.

Var några dar en jag skrev nu, men som sagt innan så finns inte tiden för det just nu.

Denna veckan har jag varit på mindre gott humör och känt mej jätte stressad över att Milton är hungrig heeela tiden. Och då ja kommer till Bvc så säger hon att han inte gått upp tillräckligt, och att ja måste ge han mer och oftare. Trodde jag skulle börja grina nästan då.

Denna stress jag känner, den är hämsk.
Jag ska klara av att Amma o föda min bebis rätt, tycker jag ger han hela tiden men han är efter liten stund inte nöjd ändå.
Jag ska klara av att ta hand om min dotter och aktivera henne på olika vis, och vill helst få en liten stund med bara henne så vi kanske myser till en film eller målar ihop. Men Milton vill inte ligga ensam. Då han väl somnar och ja lägger han i sängen/babysittern/ vagnen å vakanr han igen. Så Emilia får somna till att jag läser en bok och milton grinar i min famn. För jag vill gärna att hon ska vara i säng vid 20 och då har han haft en grin period i flera dagar, just vid 19-21.
Jag ska klara av att gå ut med min hund vid flera tilfällen om dagen, men nu blir de uppskjutna då alla ska vara mätta o belåtna. Jag ska klara av att ta hand om mitt hus , laga mat, städa , tvätta och handla. Emilia får i sej den maten hon behöver frukost, lunch, mellis , kvällsmat. Jag själv äter bara bananer & dricker kaffe efter 14.
Jag ska klara av att ta emot gäster och då har ett städat hus samt passa upp med kaffe & Fika.

Varför ska ja känna denna stress av att klara av alla dessa saker ? Jag gör ju inte det och sitter då med jätte dåligt samvete..

Jag kan ärligt säga att 2 barnslivet med hus och hund, samt den lilla detajen att jag är ensam att klara av detta - Det är inget dans på rosor alls !

Och det bästa av allt är att bvc har sagt åt mej att jag måste varva ner och "gå på semester" var hennes ord.


Min lilla älskling Emilia är just nu på semester med faster Sanna Och Farmor i sthlm hos Freddies syster Caroline med familj. De ska gå på skansen & gröna Lund. Tror hon får det jätte kul. Uppe i sthlm hos sina kusiner där trivs hon som fisken i vattnen. Och att hon åker med Sanna , det gör att man inte behöver oroa sej allt. Hon sätter alltid Emilia i första hand och är jätte bra på att ta hand om henne. men saknar henne det gör ja verkligen. Det är så tyst och lugnt hemma.

Men vi fpr passa på att mysa extra med milton. Som faktikst har varvat ner och värkar mera nöjd nu. Det underlättar verkligen för mej att freddie är hemma oxå. Att jag igår kunde plocka fram kvälls mat till oss utan att känna mej stressad, till och med äta den i lung o ro. Idag att få ta en dusch med stängd dörr o hinna raka benen, så underbart !

Men detta med Ammning, det är ju verkligen jobbigt. Men jag vill inte bara ge upp heller. Även att han är mera beklåten de gånger han fått morders mjölk ersättning..  Jag vill inte ha några komnetarer om att det är si o så viktigt att amma, för de har ja fått nog av förrra gången då det inte fukade med emilia och nu då jag har en här hemma som bara tjatar på mej att jag inte ger tillräkligt.


Idag ska vi åka in till jkpg. Kände att vi kan passa på då emilia inte är hemma. För hon tycker inte det är så kul efter en stund inne i olika butiker. En bärsele är jag ute efter.

Trevlig helg. - Kram -