Förkyldning :/

Men visst har det varit en riktig höst dag. Halsduken åkte på innan morgon promenaden. Emilia envisades med tofflor, men jag fick iaf på henne en munkjacka. Vi gick upp åt skogen, härligt halv kyligt var det ute. Emilia o Thule sprang o kastade pinnar o då o då smet hon in i skogen för att smaska blåbär. Milton sov gott i vagnen, det är en bra söv grus väg .
         



Efter 11 kaffet åkte jag o handlade med båda barnen på skit Willys. Hittade massor av billiga o bra erbjudanden i reklamen, tror ni att hälften var uppackade vid 11:30 ? Nee .. Och Ersättningen har varit slut sen i lördags, skandal. För mej med 2 barn är det ett helt företag att bara palla sej ner dit, ne då in på ica oxå då för att han ska få mat. Plockade upp mamma så hon fick sitta i bilen med barnen medans jag sprang in själv på ica.

Sen åt vi lunch med Mamma , jag hjälpte henne även att betala räkningarna över nätet - att det ska vara så svårt. Efter fikat , - Ja vet, jag fikar mycket ! Följde Emilia o Thule med mamma hem. Jag plockade lite i hemmet och gav milton mat. Efter det tog vi en promenad , skulle bara gått till mamma o hämtat Emilia o thule men det var så skönt så jag gick en längre sträcka innan det.

Ikväll har jag mailat ang Babysim. Vi gick på det med Emilia och hon tyckte verkigen om det. Hoppas att det kanske finns platser kvar.

Detta inlägg har tagit 1½ timme att skriva. Milton har åkt på sin första förkydning och snorar & grinar en hel del. Han hinner inte komma in i nån djup sömn fråns han störs av snor. Stackars älskling, blir ju dö nojig nu med då svininfluensan härjar överallt :/  Hoppas han kan få några timmars sömn i sträck. Och hoppas även jag kan få det.

Minns inte vad jag hade tänkt skriva om, gör ett försök imån ist. Fick tidigare då Milton inte var såhär dålig en riktigt mysig bus o sång stund med han. Vad han skiner upp då jag sjunger "imse vimse spindel" för han.




Godnatt