Halloween Eller Alla Helgon

Valet är ditt hur du nu vill fira detta. Personligen tycker jag att halloween är höst mysigt och en rolig högtid. Medans alla helgon är till för att hedra dom som inte längre finns med oss. Mina tankar går till min Farfar o farmor. På lördag ska jag gå med ett ljus till dom på kyrkogården. Och ta med mej Emilia. Hon kanske inte förstår varför man går dit men jag tycker det är så fint på kvällen då alla tänder ljusen för sina nära som inte längre finns med oss och skickar dom en tanke.

Igår kom Freddie hem. Vi åt tillsammans sen tog vi en familje promenix till Willys där vi skulle möta upp Emilia som varit och handlat med min lilla syster Victoria 13 år. Men när vi väl kommer dit så är de inte där , vi står ute och väntar i 15 minuter sen går freddie in och kollar men de är inte där. Och Vickan har ingen mobil med sej. Så vi börjar gå hem igen. Mamma ringer väl då de kommit tillbaka till henne. Och när vi kommit till åkerskolan så ringer hon. Då hade de gått till Ica ist för willys. Men vi fick en skön promenad iaf. Freddie tog bilen sen och hämtade Emilia , de åkte sen ner till hemmakväll för att lämna in och hyra en ny film.

Idag är jag hemma med barnen själv igen , märkligt! Freddie hade lovat Gustav att hjälpa han i huset, idag skulle de fixa fallet i badrummet. Så jag och barnen har haft mys morgon. Vi låg i sängen från 7-8 och kollade på barnkanalen och myste. Milton tjoade o var på ett jätte bra humör. Nu har vi ätit frukost och jag har pimplat kaffe o ska nu gå och duscha. Bäst att passa på då Milton sover , för har man tur hinner jag kanske raka benen.

Idag ska vi helgs handla lite gott. Sen ville Emilia gärna göra en Pumpa , vi såg det på bolli tidigare. Så det ska vi försöka oss på. Sen ikväll kommer Sanna och Gustav. Äta o dricka lite gott. Kolla på idol o kanske spela något spel efter det. De ska övernatta , så jag hoppas vi får en trevlig kväll.

Imån Lördag ska vi på min morfars 75 års kalas. Och jag har fortfarande inte köpt något , ursch tycker det är så svårt.. De har ju lyckas samla på sej allt själva. och hans ända intresse är hästar. De bor på en häst gård i rydsnäs utanför österbymo och nu har han mellan 12-15 trav hästar som han tränar. Så kanske skulle köpa en grima ? Eller nått annat som passar i stallet.. Vi får se. Ska bli kul att träffa som igen. Var nu flera månadersen vi var där. Men träffades gjorde vi på Miltons dop.

Annars skulle vi behöva fixa i trädgården , räffsa löv och annat.

Trevlig Alla helgon / Halloween !