Imån , imån..

..Börjar mitt nya liv. 1 Augusti ska jag Mickaela Anna Sofi sluta äta mat & onyttigheter som en tok. Även alkohol & tobak ska få plats i den meningen. Fast ja ska göra det i min egen fart, vill inte slänga undan allt på en gång. Men nu börjar semestern nå sitt slut så nu får jag säga adjö till alla dessa godsaker.

Jag har lätt gått upp 3 kilo, och de sitter på magen & rumpan - Inte Ok! Imån börjar jag med mina långpromenader igen. En annan grej jag ska försöka sluta med är att ligga o dra mej i sängen till 08:30. Vi brukar annars vara ute och gå med hunden då. Semester, semester - Härliga semester Bye Bye.

ikväll sitter jag ensam hemma med godisskålen Och tittar på Sommarkrysset. Freddie är hos en polare, Emilia är med Sanna & Gustav hos dom ska hon även övernatta. Milton han sover sen 1 timme tillbaka. Men jag är inte deppig över min ensamhet, tvärtom. Det känns skönt. Jag får välja program , ha godiset för mej själv. Kan både data & tv titta utan att nån tjatar på mej. Det var behövligt. Det är ju såhär jag har det alla andra veckor om året, fast då känns de inte lika spännande.

När Emilia åkte iväg i em passade jag o Freddie på att beställa mat från Akropolis för det blir så dyrt om vi ska köpa 3 rätter och hon bara små äter ändå. Iaf, vi tog 2 black and White jätte gott som vanligt, om det inte hade varit för den spyflugan som låg o simmade i min sås :/ Ghaa!! Halva rätten hann jag äta upp innan jag såg den, usch.


Saknar dej Ella kom hem nu ♥