Ängelholm

Satt o skrev inlägg i 40 min igår.. Blev några pauser då tele ringde en massa!
Våran semeter i Ängelholm var jätte mysig :) Hade det inte varit för att vi blev "slangade" på bensin för 500 kr o att de puckona förstörde tanken så att vi inte kunde fylla på mer bensin, ja då hade ja sagt att helgen varit mysig o lyckad.. men nee, det lixom förstörde en hel del..

ja orkar inte skriva allt som ja skrev igår.. så det får bli lite kort.. Ska lägga in MASSOR av bilder på Bd ist..

Resan ner gick jätte bra.. Det var nog både roligt o nyttigt att köra en långsträcka själv.. Men det gick ju på 2½ timme med kisspaus o då tycker ja går fort.. låg ju mest på E4 o där går de ju undan :)

Väl nere hämtade vi upp freddie o åkte in till centrum för att äta o handla.
De hade så många mysiga uteserveringar där nere.. Man önskade att man hade tid o sitta där o pimpla cider hela Em.. Men ne, vi åt en bit sen gick vi vidare.

Handlade helg käket på Ica maxi o kastade in varorna i kylen.

Emilia vara lite rastlös efter handlandet så vi gick en sväng till Lekparken som värkligen hade Allt o bjuda på.. från studsmatta till Balance gångar.. Jätte rolig lekpark.. :)

Tillbaka till stugan o fixade kaffe o kakor.. Sen blev det mys promenad ner till stranden, som ja blev såå förälskad i.. Det var så vacket o det luktade så gott, som sommar!

Bara sand o Hav.. fina snäckor längst strand vägen..
Så där var vi en stund o plaskade o sprang i sanden.. Det vara helt ok väder där nere, det ända var ju att det blåste.. men det gör ju det vid havet.
På kvällen grillade vi massa gott o satt o tjatade.. Allt blir så mycket roligare o lättre när man är på semster..

Lördagen spenderades mesta dels i Danmark.. Lite halvtråkigt väder i ängelholm så vi tyckte det vore kul med en utflykt.. Emilia tycket det var jätte spännande att åka båt! Men lite läskigt när den gungade till..

Gick lite där i stan o kikade.. Åt på en uteservering, tittade på människor o bara hade det skönt.
Tillbaka till stugan en sväng sen gick freddie o emilia till lekparken o ja började plocka i ording i stugan o lfixade lite emd maten. Freddie fick sköta grillningen när de var tillbaka..

Söndagen kom , den som ja mest vill slippa tänka på..
Jag var så arg, stressad o Ledsen igår..

Att någon äns bara kan tänka tanken att slanga en bil på all dens bensin, Ja fattar ju inte det.. visst Bensinen är dyr.. Men hallå..

vi märkte ju det på morgonen att vi blivit slangade, o det vara ju inget mer me de.. Ok, vi packar, käkar o fyller upp den innan vi åker hem. Bara tråkiga extra pengar att lägga ut..

Så de gjorde vi, och väl på macken gick ju freddie ut o tankade.. (för han skulle visa mej vägen ut ur ängelholm.. För han skulle ju stanna kvar en vecka till. )
Då kom en tjej vevandes o ropar åt han..
- Hallå, hallå! Er bensin forsar ut på marken under bilen..

Fort stänger han av, och förstår att de inte bara slangat vår bensin natten till söndag, utan oxå förstört vår tank!

Jaha, tänker ja.. Hur ska ja komma hem nu då? vad händer med bilen?
Jag skulle ju börja jobba 15:00 oxå.. och kl var då 12..

Vårat Försäkringsbolag hade ingen tele tid på helger.. ( vad e de då, inga olyckor på helger eller?)
Ne så bilen kunde vi ju inget göra med.. för inga affärer typ, biltema eller meconomen har öppna.. så där stod vi..
Till slut efter alla samtal fram o tebax erbjöd sej Gustav o Sanna att komma o hämta mej o Emilia.. De e för Snälla.. Fanns inga passande tåg o åka heller, för ja ville ju hem till Jobbet oxå..

Så efter 15 var de nere, packa in alla våra prylar i deras lilla bil, banvagn, 2 väskor o emilias dunderstora bilbarnstol.. hehe, packat o klart!

Bilen har vi inte löst än.. freddie går ju i skola nu så ja får inte tag i han.. Men man kan ju hoppas att det är ett bra försäkringsbolag som hjälper oss och att självrisken inte är allt för hög! Undra om ja kan få hyr bil? o ersättings för att ja kom för sent till jobbet? O bensinen? Måste kolla upp detta!

Mycket tråkig o stressad dag vara det iaf igår.. Jag vara på nattis vid 19 tiden, stackars D som fått jobba så många timmar extra, ja får väl ge tillbaka det nån annan gång ist!

Phu, ja.. men det vara jätte skönt att komma hemifrån, o Ängelholm vilken fin sommarstad!